Het is inmiddels meer dan 15 jaar geleden dat Heijprho Rentall op kleinschalige wijze start met verhuur van witgoed. In de eerste jaren voornamelijk aan zakelijke klanten. Na verloop van tijd steeg ook de vraag vanuit de particuliere markt en zagen steeds meer mensen de voordelen van huur en de bijbehorende service van Heijprho Rentall. Wij zijn aan deze vraag tegemoet gekomen met een aparte website voor studenten en particulieren die witgoed willen huren (witgoedhuren.nl).

Een greep uit onze klantenkring die zeer uiteenlopend is; zorginstellingen, detacheringbureaus, wasserettes groepshuisvesting, tijdelijke huisvesting, horeca en kapsalons en ook televisieproductiebedrijven maken van onze diensten gebruik. Overal waar witgoed of andere apparatuur ontbreekt vullen wij het aan.

De toegevoegde waarde van Heijprho Rentall is vooral zichtbaar op momenten dat service gevraagd wordt. Bij snelle leveringen, storingen en spoedreparaties. Dankzij onze kennis, ervaring en efficiënte logistiek kunnen wij onze service garanderen.

Het opbouwen van een goede langdurige relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Hiermee willen wij een hoge klanttevredenheid opbouwen en op een gezonde manier verder groeien.

Uw wensen zijn hierbij ons uitgangspunt, onze taak is het zoeken naar de mogelijkheden die daar het beste bij aansluiten.